Om oss

Advokatene på Lilletorget består av tre kvinnelige advokater, Nina Emilie Braathen Hjortdal, Åse Berit Høistad Berger og Sissel Narum Sørbotten. Vi holder til i hjertet av Lillehammer, på Lilletorget.

Vi driver alminnelig advokatpraksis og har bred prosedyreerfaring fra ulike saksområder. Hovedtyngden av arbeidet vårt er innen strafferett - både som forsvarer og bistandsadvokat, barne- og familierett, arverett og eiendomsmegling. Innen barneretten arbeider vi mye både med barnevern og foreldretvister, herunder samvær. Selv om dette er kjerneområdene våre, bistår vi også innenfor de fleste andre rettsområder. Du vil både som privatperson, bedrift og offentlig organ få bistand som holder høyt faglig nivå.

Våre klienter kommer hovedsaklig fra det sentrale Østlandsområdet og Gudbrandsdalen, men vi kan bistå over hele landet.

Vårt advokatkontor er et moderne firma, som er opptatt av å ta vare på den enkelte klient på en god og profesjonell måte. Vi er opptatt av at du skal føle deg komfortabel sammen med oss, og at de rådene vi gir bidrar til gode og praktiske løsninger. Du kan også være trygg på at vi tar i mot deg på en avslappet og uhøytidelig måte.

Vi er medlemmer i Den Norske Advokatforening, og følger Advokatforeningens etiske regler.

 

Advokat
Født 1960
Cand. Jur. 1989
Egen advokatpraksis fra 2003.

Mobil: 41 40 64 38

 

Advokat
Født 1970
Cand.jur. 1995
Egen advokatpraksis fra 2013

Mobil: 41 10 47 56

Åse Berit Høistad Berger er advokat i Advokatene på Lilletorget.

 

Advokat
Født 1969
Cand.jur. 1997
Egen advokatpraksis fra 2009

Mobil: 90 69 04 29